maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pyöräilyasiointi - Osa 4

Jatkuvajuoninen pyöräilyasiointia ja pyöräilypysäköinnin edellytyksiä seuraava kirjoitussarjani etenee kevään kunniaksi neljänteen osaan, tosin tällä kertaa ilman visuaalista materiaalia.

Lielahden urheilukauppavalikoima on kasvanut Budget Sportilla, ja jo talvella avatulla Stadiumilla. Stadium ei ainakaan viime näkemältä ollut mahdollistanut pyöräpysäköintiä. Budget Sport jatkaa samalla linjalla, ei pyörätelineitä. Tavallinen, erittäin käyttökelpoinen pyöräteline (ei tarvitse olla epäkäytännöllinen design-teline) maksaa rautakaupoissa alle 50€, joten rahasta asian ei pitäisi olla kiinni. En jaksa ymmärtää urheilukauppoja, joissa ei ajatella kauppaan saavuttavan pyörällä. Imagollisesti tämä on noloa, mutta ehkä maksukykyisimmät asiakkaat ovatkin niitä jotka eivät harrasta hyötyliikuntaa?

Lielahden Expertin oven edessä paraatipaikalla on pyöräteline, ja kyseessä on sentään kodinkoneliike. Oli muuten jälleen kerran erinomainen palvelu expertillä.

Pyynnöistä huolimatta Lielahden Lidl ei ole investoinut pyöräpysäköintiin tarvittavaa huikeaa rahasummaa. He ovat saaneet aikaiseksi paistopisteen (kirotut herkulliset goudasämpylät), rakentaneet jopa ulkokatoksen ostoskärryille,  mutta pyörätelineen hankkiminen tuottaa ongelmia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti