lauantai 16. heinäkuuta 2011

Lielahden Prisma - Ajatuksia katoksellisesta pyörätelineestä

Olen jo pitkään nauttinut Lielahden Prisman esimerkillisyyttä lähentelevistä pyöräilyolosuhteista, mutta nyt olen löytänyt paratiisistakin vikoja. Ensinnäkin, katos jossa pyörätelineet ovat on aivan liian korkea tarjotaakseen mitään sadesuojaa. Katoksessa olleet polkupyörät ja ostoskärryt ovat aina sadekelien sattuessa olleet aivan märkiä. Toisin sanoen katos on yhtä tyhjän kanssa, ja sadesuoja on hyvä olla omasta takaa jos mielii pitää fillarin kuivana.

Huomasin myös, että pyörätelineet on pultattu niin reunalle (vaikka tilaa olisi reilusti toisenlaiselle sijoittelulle), että monet katoksen viereisiin autopaikkoihin pysäköivät autoilijat pysäköivät autonsa lähes etupyörään kiinni. Tietenkin aina voisi olettaa, ettei autoja pysäköitäisi niin syvälle ruutuun, että tilaa jäisi väliin, mutta jostain syystä autot pysäköidään aina aivan niin syvälle ruutuun kuin voidaan, jolloin tuloksena on joko kontakti tai ainakin hyvin lähellä käyvä hipaisu pysäköityjen pyörien eturenkaiden kanssa.



Olen luonnollisesti antanut aiheesta asiallista palautetta Lielahden Prismalle, mutta aiempi palautteeni paremmasta opastuksesta pyöräpysäköintiin ei myöskään tuottanut tulosta, joten en ole kovin toiveikas, että kauppa ryhtyisi korjauksiin. Näidenkin pienten virheiden jälkeen on Lielahden Prisma kevyen liikenteen asioinnin näkökulmasta Lielahden ehdottomasti paras kauppa, jonne on kiva pyöräillä ja kävellä. (ottakaa opiksi - Kodin Ykkönen/Gigantti Megastore jne.)

1 kommentti: